Popis Teretane Split Hrvatskoj, Pronađite najbolje teretane.

Teretane u Splitu u Hrvatskoj
Share with friends

Jeste li spremni za početak znojenja, početak pumpanja mišića, spremni doći u formu za ljeto?

U nastavku smo sastavili popis teretane i fitness centra u Splitu u kojima možete vježbati i odraditi svoje treninge.

 

Najbolje teretane i fitness klubovi
 
  •  
Guliver Energija
  •  
Fit Factory Split
  •  
Fitness Centre XXL
  •  
Spartan Gym Split
  •  
Ultrafit Gym
  •  
Marjan Fitness 2
  •  
Fitness Bazeni-Poljud
  •  
Mint Fitness Factory
  •  
Champion Gym Split
  •  
Thunderman Kickboxing

 

Guliver Energija

Gym Guliver Energija Split Croatia
Započnimo s najboljom, ovu teretanu mnogi opisuju kao najbolju i najveću u Splitu za sagorijevanje kalorija. Ova teretana ima svu visokotehnološku opremu, sve je super održavano i teretana je vrlo dobro očišćena. Parking je također jednostavan. Možda je jedini nedostatak to što je ova teretana prilično skupa.

Možete slijediti lekcije joge, step aerobika, pilatesa, brzog biciklizma, a sve je dostupno za vaše ciljeve u fitnessu i sve za vašu vlastitu razinu fitnesa.

Ovdje ćete također pronaći svu modernu opremu za vježbanje i kardio opremu. Skočite na bicikl za vježbanje i nakon toga na neku od mnogobrojnih traka za trčanje ili napravite čučnjeve, trbušnjake ili dižite utege, započnite sa svojim planom vježbanja kako biste se ojačali i izgubili masnoću. Pripremite se za ljeto!

Za redovitog posjetitelja nude se različita učlanjenja u teretane.

Web-stranice: http://guliver-energija.hr/ 
Adresa: Ul. Bilice II 53P, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Povezani članci

Fit Factory Split

Gym Fit Factory Split
Ne toliko poznata, Fit Factory moderna je teretana s najnovijom opremom. Na raspolaganju su vam osobni treneri i prilagođeni treninzi koji vam pomažu u vašem programu treninga i kako biste naučili pravilnu tehniku ​​za vježbanje s utezima. Dakle, bit ćete u dobroj formi prije nego što to mislite.


Website: https://fitnesscentarjoker.hr/
Adresa: Mažuranićevo šetalište 53A, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Fitness Centre XXL

Gym Fitness Centre XXL Split
Fitness centar XXL nalazi se u sjevernom dijelu grada, nedaleko od stadiona Poljud, s puno parkirnog mjesta. Posjetitelji ove teretane visoko govore o susretljivosti i uslužnosti osoblja i osobnog trenera. Također, posjetitelji su zadovoljni cijenama.

Nude se mnogi programi: Zumba, Pilates, Lift & Pump, Power Yoga, Trening za sagorijevanje masnoća, vježba s cijelim plesom, atletski trening i mnogi drugi programi.

Imaju izvrsnu web stranicu sa svim programima i vremenskim rasporedom: http://fc-xxl.hr/
Adresa: Put Supavla 17, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Spartan Gym Split

Gym Spartan Split
Spartan Gym je još jedna dobro poznata teretana, ne zbog velike i otmjene visokotehnološke opreme, već zbog osnovne i jednostavnosti. Mnogi kažu da je to stara školska garažna teretana. Cijene su vrlo niske. Ako želite napumpati malo mišića, mišići su ono što dobivate! Ovdje ima puno bučica za izgradnju tricepsa i bicepsa. Ovu teretanu često posjećuju turisti koji provode svoj odmor u Splitu i žele potpuni trening tijela. Trenirajte gornji dio tijela i donji dio tijela powerliftingom.

Web-stranice: https://www.facebook.com/SpartanGymSplit/
Adresa: Ul. kneza Višeslava 30, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Ultrafit Gym

Ultrafit Gym Split Ultrafit Gym Split.Ova teretana nalazi se na krajnjoj istočnoj strani grada, posjetitelji visoko govore o ljubaznom osoblju i trenerima. Dobro mjesto za trening snage jakog intenziteta.

Web-stranice: https://www.facebook.com/ultrafitgym.st/
Adresa: Ul. Stari put 28, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

 

Marjan Fitness 2

Marjan Fitness 2 Split

Ljudi je svakako preporučuju. Dobra moderna oprema i također prijateljski treneri. Dobro mjesto da se uklopite i odradite sve svoje vježbe!Web-stranice: http://split-fitness.club/split3/
Adresa: Ul. Ruđera Boškovića 20, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Fitness Bazeni-Poljud

Fitness Bazeni-Poljud

Fitness Bazeni-Poljud nalazi se neposredno pored stadiona Poljud. Teretana nije prevelika, ali je upotpunjena svom fitness opremom koju možete zamisliti. Lijep plus je da teretana ima i bazen. Teretana je održavana i čista. Parkiranje je besplatno. 

Web-stranice: https://www.facebook.com/Fitness-Bazeni-Poljud-1552983648347875/
Adresa: Osmih mediteranskih igara 21, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Mint Fitness Factory

Gym Mint Fitness Split
Smješten na zapadnoj strani grada, Mint Fitness nudi širok spektar fitness programa: Aerobic, Grupni fitness, Obični Pilates, Aero Pilates, Power Pilates, Bootcamp, kardio vježbanje, vježbanje tijela, pa čak i ples na šipci. Ako želite napumpati malo mišića, ovo mjesto nije za to. Posjetitelji su zadovoljni prostorom, čistoćom i susretljivim trenerima koji će vam pomoći u sagorijevanju masti i smanjenju tjelesne težine.

Daju se satovi fitnesa i osobni trening.

Web-stranice: https://mintfitnessfactory.com/
Adresa: Lučica 4, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Champion Gym Split

Dobra teretana koju valja posjetiti za trening. Teretana se nalazi pored trgovačkog centra Joker. Teretana nije nova, ali oprema za trening je dobra baš kao i cijene.

Nažalost, nemaju web stranicu ili Facebook stranicu na koju bi se mogli povezati.

Adresa: Put Brodarice 6, 21000, Split, Croatia
Google Maps

 

Thunderman Kickboxing

Razmišljate o kickboxingu? Thunderman nudi lekcije kickboxinga. U teretani se također nalaze utezi za treniranje mišićnih skupina, tako da možete odraditi trening cijelog tijela.

Adresa: Put Plokita 57, 21000, Split, Croatia
Kontakt: +385 98 176 3821
Google Maps

 

Nadamo se da će vam ovaj popis fitnes centara biti koristan.Ako imate bilo kakve dodatne informacije koje bi mogle biti od koristi molimo vas da ih podijelite s nama kako bi ova stranica bila potpunija.

Share with friends

Receive new articles in your emailbox